Autójavítás

Telephelyünkön nyitvatartási időben gyorsszerviz működik. Szakképzett embereink a legkorszerűbb gépekkel és felszerelésekkel várjuk minden kedves ügyfelünket.

Gyorszervizünkben az alábbi munkákat végezzük:nyugati autó bontó

  • gumiszerelés (szgk., kisteher)
  • autóüvegezés, üvegcsere
  • olajcsere
  • kipufogó szerelés
  • karosszéria munkák (1-2 órás)

 Tekintse meg referencia képeinket!

Ha nem bízik a márkaszervizekben, jöjjön el hozzánk!

Ha autójavításról van szó, mi abban is otthon vagyunk!

Sokan szokták otthon „megbütykölni” az autó különböző részeit. Az esetek nagy többségében azonban ez többet árt, mint használ. A hozzá nem értés a legtöbbször többletköltséget is generál az autó szakszervizben történő javításakor.

Ha Ön nem szeretné veszélyeztetni saját és utasai biztonságát, mindig autószervizben javíttassa gépjárművét. Így megelőzhetőek a balesetek. Az autó szervizben történő javíttatásának további előnye az, hogy nem Önnek kell az alkatrészeket beszerezni. Ráadásul a szakszerűen beépített, minőségi alkatrész megnövelheti gépjárműve élettartamát is.

Nálunk valódi szakemberek dolgoznak, akik nagy tapasztalattal látják el a különféle javítási feladatokat kezdve a gumiabroncs javításától az ablakcserén át egészen a karosszéria munkákig.

Ha nem akar százezreket kidobni az ablakon a szakszerűtlen autójavítás miatt, forduljon hozzánk bizalommal!

A Beck & Beck Autóbontó várja megkeresését!

 
Miért fontos az olajcsere?
 
Sokan nem tudják, de a motorolajat is szerves összetevők alkotják, aminek következtében az képes elöregedni, elhasználódni. Ha szeretné hosszútávon problémamentesen használni autóját, érdemes gondot fordítani az olajcserére.
 
A motorolaj fontossága abban rejlik, hogy csökkenti a fém alkatrészek közötti súrlódást, így a felmelegedést is. Ezáltal megelőzi az alkatrészek gyors kopását, ami által az autó hosszabb ideig ép marad. Emellett az alkatrészek hőelvezetését és tisztán tartását is elősegíti.
 
Az olajcserénél fontos, hogy a gyártó által előírt olajat használjuk. Bizonyos időközönként szükséges az olajcsere. Ez függ a használat mennyiségétől is, azonban 1000 km-enként el kell végeztetni az olajcserét. Ha rendszeresen cseréltetjük az olajat, akkor nem kell tartanunk az alkatrészek idő előtti kopásától és így a felesleges alkatrészcserétől sem, ami nagy kiadást jelenthet.
 
Ha nem szeretné maga elvégezni az olajcserét, hozza el autóját, mi gyorsan és precízen végezzük a ránk bízott munkát! Jöjjön el még ma!


Gumiabroncs javítása

Gyakran történnek közúti balesetek, melyeknek oka sokszor a gumiabroncsok nem tökéletes funkciója. Előfordul, hogy egy-egy ilyen baleset során sérül meg a gépjármű abroncsa, melyet nem feltétlenül kell cserélni, gyakran elegendő javítani.

A gumiabroncs javítása azonban nagy szakértelmet kíván, ne végezzük otthoni módszerekkel a javítást, mert nagyobb kárt okozhatunk. Emellett személyes és mások biztonságát is veszélyeztethetjük a helytelenül megjavított gumiabroncsok használatával.

A gumi kopásától, sérülésétől függően dől el, hogy cserélni kell-e, vagy elegendő annak javítása, foltozása. Ellenőriztessük gumiabroncsaink épségét, hiszen biztonságunk elsődleges szempont az autóvezetés során.

Emellett a gumiabroncsok kopása a gépjármű valamely részének helytelen működésére is utalhat, legyen az a kormányberendezés, esetleg a fék. Egy ellenőrzés során szakembereink segítséget nyújthatnak abban, hogy a gumi kopása milyen helytelen működésre utalhat, így elkerüli a későbbi kellemetlenségeket az úton.

Gumiabroncsának javításához válassza cégünket, hogy megelőzze a közúti baleseteket, melyeket hibás gumiabroncsa okozhat!

 

A kipufogó szerelés fontossága

A kipufogót általában nem az autó legfontosabb alkatrészei között szokás számon tartani, azonban mégsem ajánlott megfeledkezni róla, hiszen több fontos feladat is hárul rá. Ezek közé tartozik például a levegő és az üzemanyag ideális arányának fenntartása, valamint gondoskodik róla, hogy a motor üzemanyag fogyasztása optimális legyen, ugyanakkor a teljesítménye is a maximumot érje el.
 
A kipufogónak sok külső hatással meg kell küzdenie, melyek akár egy rövidebb út során is nagy igénybevételnek teszik ki, ilyen a hőmérsékletváltozás, vibráció, korrózió. A  modern kipufogó rendszerek nem csak a zajt tompítják, de a káros anyagok kibocsátását is jelentősen lecsökkenthetik.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy ne hanyagoljuk el az autónk ezen alkatrészét és látogassunk el autónkkal rendszeresen szervizbe. Nálunk szakképzett autószerelők gondoskodnak arról, hogy autója a motortól az utolsó csavarig kiváló állapotban legyen. Térjen be hozzánk és ne feledkezzen meg a rendszeres ellenőrzésről!

 

Az autógumi cseréjének okai

Általában minden szakember azt ajánlja a gépjárművel rendelkezőknek, hogy ha tehetik, minél sűrűbben, lehetőleg hetente ellenőrizzék a jármű gumijainak állapotát. Ezt sajnos nem mindenki tartja be, pedig ez az egyik olyan autóalkatrész, ami sok figyelmet igényel.
  
Számos olyan helyzet, vagy sérülés adódhat az autó gumiján, amikor cserére kényszerül, ezekre érdemes figyelnünk. Az egyik ilyen egyértelmű helyzet egy defekt, mely nagyrészt váratlanul következik be éppen az autó használata közben. Ilyenkor rendkívül fontos, hogy kellő figyelemmel helyezzük biztonságba magunkat, és utasainkat és a ne akadályozzuk a forgalmat, míg megjön a segítség. Amennyiben saját kezűleg cserélünk gumit az autón, mindenképpen ellenőriztessük azt egy szakemberrel.
 
A következő tényező, ami cserére adhat okot, az a gumi felületének kopása. Erre is rendszeresen oda kell figyelni, és ha a határértéket eléri a gumi kopása, akkor cserélni szükséges. Fontos még, hogy a legapróbb sérülésekre is figyeljünk, legyen szó egy járdaszegély ráhajtásról, vagy kisebb foltok, lyukak keletkezéséről.
  
Cégünk mindenfajta munkálatokat elvégez a gépjárművek gumijával kapcsolatban. Szakembereink a legnagyobb odafigyeléssel és precizitással dolgoznak, a megfelelő előírások betartását figyelembe véve. Forduljon hozzánk Ön is bizalommal, ha megbízható budapesti, márkafüggetlen autóbontót keres, ahol profi gumiszerelési szolgáltatások várják!
 

Autójavításban is számíthat ránk!

Autójavításban is számíthat ránk!22. kerületi autóbontónk fő tevékenysége a roncsautó felvásárlás, de emellett széleskörű autójavítási szolgáltatást is nyújtunk. Amikor valaki autószervizt keres, fontos, hogy mindig olyan céget válasszon, ahol megfelelő körültekintéssel, szakértelemmel és modern eszközökkel végzik az autójavítást.

Sajnos, ha az autójavítás során egy kis hibát vét a szerelő dolgozó, a jármű a nem megfelelő működés miatt könnyen balesetet okozhat, veszélyeztetve ezzel utasai és a többi közlekedő életét is. Cégünk kizárólag ellenőrzött minőségű alkatrészeket épít be, a legnagyobb odafigyeléssel.

Természetesen bármilyen felmerülő hiba esetén segítünk, de autójavítási szolgáltatásunkat érdemes a műszaki vizsga előtt is igénybe venni. Szakembereink átnézik a járművet és szükség esetén kijavítják a hibákat, kicserélik az arra érett alkatrészeket.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, ha autójavításra van szüksége, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Minőségi szolgáltatással várjuk Önt a 22. kerületi autóbontónkban!
 

 Autó-Wikipédia | Autóbontó.lap.hu | Autóalkatrész.lap.hu | Bontás.lap.hu | Autojavito.lap.hu | Autojavitas.tlap.hu


Autók átvétele bontásra, forgalomból való kivonás, bontott és új alkatrészek széles választéka, gyorsszerviz, lakatos munkák.

Várjuk szeretettel minden kedves régi és új ügyfeleinket!

Beck & Beck Autóbontó | 1225 Budapest, Bentonit u. 2-4. | 06-1/207-1474 |