Lakatos munkák

Az alábbi lakatosmunkákat vállaljuk telephelyünkön:

  • szerkezeti-lakatos munkák
  • gépjavítás és szerelés
  • gépi forgácsolás

Lakatos munka megbízható szakemberekkel

Megbízható lakatos munkára van szüksége? Cégünk elsősorban autóbontással foglalkozik, de annak érdekében, hogy minél szélesebb igényeket kiszolgáljunk, szolgáltatásaink közé beépítettük a lakatos munkákat is. Mit is takar ez? Vállaljuk gépi lakatos munkák elvégzését, gépi forgácsolást, és gépjavítást is.
 
Bízza ránk munkagépei, berendezései javítását és mi garantáljuk, hogy az jobb lesz, mint újkorában! Szakképzett szakemberekből és szerelőkből álló csapatunk bármilyen problémával szemben képesek helytállni, nem létezik számukra lehetetlen. Több éves tapasztalattal és releváns gyakorlattal a hátuk mögött nyugodtan rájuk bízhatja gépeit, bármilyen lakatos munkáról legyen szó.
 
Jó szakembert találni nehéz dolog, a jó lakatos munka pedig napjainkban egyre ritkább. Nálunk minőségi munkavégzéssel, precizitással és hozzáértéssel találkozik. Gyorsan és kedvező áron dolgozunk, hogy Önnek ne kelljen sokáig nélkülöznie gépeit! Forduljon hozzánk bizalommal, ha minőségi lakatos munkára van szüksége!
 

Hívjon minket a lakatos munkákhoz is!

lakatos munkaCégünk közel harminc éve foglalkozik autóbontással, azonban e fő profilunk mellett lakatos munkákat is végzünk. Hogy ez miből is áll pontosan?

Egy lakatos acélból, vasból, egyéb fémanyagból készült csöveket, idomokat, lemezeket, tartószerkezeteket, és vázakat munkál meg. Javítja, szereli, helyszínen összeállítja az ipari létesítmények és épületek fém, acél tartószerkezeteit. Emellett szerelvényeket, lemezeket, burkoló lemezeket, védőszekrényeket is készít. Azokat a szabályozó és elzáró elemeket, illetve kész vezetékrendszereket is karbantartja, melyek víz, olaj, gáz, gőz, apróra zúzott szilárd anyagok szállítására alkalmasak.

A lakatos munkához általában jó térlátás és látásélesség, precíz, pontos munka szükséges, épp ezért elengedhetetlen, hogy megfelelő szakembert bízzon meg.

Bármiféle lakatos munkára van szüksége, ránk számíthat! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és kérje bátran profi kollégáink segítségét lakatos munkákkal kapcsolatban is!

 

Elromlott? Mi megjavítjuk!

Cégünk látóköre nem szűkült be a roncsautók területére, bővítettük a szakterületünket, hogy minél több probléma esetén tudjunk Önnek segíteni. Így professzionális lakatos munkákkal is rendelkezésére állunk, többek között gépjavítással és szereléssel.

Napjainkban sajnálatos módon egyre inkább elterjedt a mértéktelen fogyasztás. Ha bármi korlátozottabban működik, vagy elromlott, rögtön kidobjuk. De ez csupán a reklámok és a belénk ivódott vásárlási láz illúziója. Pénzt spórolhat meg, ha inkább megjavíttatja gépeit, ahelyett, hogy megválna tőlük. Nem kell felesleges köröket futnia újra és újra az áruházakban, ráadásul a környezetet is védi, hiszen hozzájárul a kevesebb hulladék termeléséhez.

Bízza profik kezére a nehéz és magasfokú precizitást igénylő munkákat, és nem fog csalódni! Meglátja, a lakatos munkák terén is épp úgy az Ön igényei az elsők, mint a többi szolgáltatásunk esetében. Nem fog több fejfájást okozni az elromlott gépek problémája! Győződjön meg Ön is a gépjavítás és szerelés terén nyújtott szakértelmünkről!


Milyen lakatos munkákkal fordulhat hozzánk?

Milyen lakatos munkákkal fordulhat hozzánk?A lakatos foglalkozás sokak számára a zárszerkezetek szerelésével forrt össze, pedig ez a szakma ennél sokkal többről szól! Gépjárművek esetében szerkezeti lakatosról, vagy karosszéria lakatosról beszélhetünk, és ezek a területek számtalan munkálatot fednek le.

A lakatos munkák közé tartoznak a különböző horpadások és sérülések kiegyenlítése, javítása. Az autón elvégzett lakatos munkák különös precizitást és szakértelmet kívánnak, hiszen elegendő egyetlen rossz mozdulat, és máris hatalmasabb problémával állhatunk szemben, mint eredetileg. A lakatos munkákhoz leggyakrabban használt eszközök a kalapács, a különböző csiszoló szerszámok, feszítő vasak.

Ha tehát gépjárművünkön horpadás, törés vagy repedés található, mindenképpen érdemes lakatoshoz fordulni! Semmiképpen sem szabad házilag megpróbálni helyrehozni a problémát, hiszen a lakatos munkákat a szakemberek hosszú évekig gyakorolják, és egy hozzá nem értő csak nagyobb kárt okozhat. Ha Önnek is megbízható lakatosra lenne szüksége, keressen minket bizalommal!

 

 
 

 Autó-Wikipédia | Autóbontó.lap.hu | Autóalkatrész.lap.hu | Bontás.lap.hu | Autojavito.lap.hu | Autojavitas.tlap.hu


Autók átvétele bontásra, forgalomból való kivonás, bontott és új alkatrészek széles választéka, gyorsszerviz, lakatos munkák.

Várjuk szeretettel minden kedves régi és új ügyfeleinket!

Beck & Beck Autóbontó | 1225 Budapest, Bentonit u. 2-4. | 06-1/207-1474 |